VRAAG HIER UW 
GRATIS OFFERTE AAN
Meer info

Kleine herstellingen en integrale dakwerken door Algemene Dakwerken Mike uit Aarschot (Baal)

Algemene Dakwerken Mike is gevestigd in Baal. Dit bedrijf is gespecialiseerd in dakwerken en gevelbekleding.

Nieuwbouw en verbouwing

Zaakvoerder Maickel Mees, kortweg Mike, heeft een jarenlange ervaring en startte zijn bedrijf in 2015. Hij is voornamelijk werkzaam in regio Antwerpen en Vlaams-Brabant en voert zowel renovatiewerken als opdrachten bij nieuwbouw uit. Als zelfwerkend patroon komt hij ter plaatse voor de opmeting en stelt een gratis prijsofferte op. De ruime keuze aan materialen waarmee gewerkt kan worden vindt u terug in brochures of brengt hij mee via stalen. Dit kan gaan van pannen, leien tot roofing of isolatiemateriaal.

Voor woningen ouder dan 10 jaar werkt hij met een gunstig BTW-tarief aan 6%.

Voor elk dak een oplossing

Algemene Dakwerken Mike kan ingeschakeld worden voor alle gevel- en dakwerken in Aarschot en daarbuiten. Van kleine herstellingen tot volledige projecten. Wenst u meer informatie over timmerwerken, het plaatsen van pannen en leien, koper- en zinkwerken, roofing of Resitrix EPDM? Dan helpt Mike u graag verder.

Algemene Dakwerken Mike is gespecialiseerd in het uitwerken van platte en hellende daken en ook de daktimmerwerken of het isoleren en afdichten van daken behoren tot de mogelijkheden. Heeft u schade aan uw dak? Zijn de dakpannen toe aan vervanging? Is uw plat dak niet meer waterdicht? Ook dan komt Mike langs. Zelfs voor kleinere herstellingen kan u op hem rekenen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Dakwerken